دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان

دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان


بیشتر کشورهای مسلمان برای ماه رمضان دسرهای مخصوص به خودشان را دارتد. در این مقاله تعدادی از این دسرها را معرفی می کنیم.

Kunafa : دسری برای کشور مصر که در لبنان و سوریه هم استفاده می شود.

آشنایی با دسرهای ماه رمضان, دسرهای ماه رمضان کشورهای مختلف


Katayef : این دسر در مصر و شرق مدیترانه بسیار محبوب است. این دسر مانند پن کیک های کوچک سرخ شده است که با انواع کرم و پنیرها پر شده است.

 

آشنایی با دسرهای ماه رمضان, دسرهای ماه رمضان کشورهای مختلف


Umm Ali : بافتی شبیه به نان دارد و اغلب به جای نان از این دسر استفاده می شود.

آشنایی با دسرهای ماه رمضان, دسرهای ماه رمضان کشورهای مختلف


فالوده : این نوشیدن شیرین مخصوص کشور ایران است و محتویات آن شیر، وانیل، پودر گل و رشته های فرنگی مخصوص فالوده  است.

آشنایی با دسرهای ماه رمضان, دسرهای ماه رمضان کشورهای مختلف


Baklava : این دسر یکی از شیرینی های مخصوص کشور ترکیه است. که از ورقه های نازکی شیرینی فیلو درست شده است.

 

آشنایی با دسرهای ماه رمضان, دسرهای ماه رمضان کشورهای مختلف


حلوای بحرینی : این دسر مشابه راحت الحلقوم است و از شکر، آرد ذرت و زعفران ساخته شده است.

 

آشنایی با دسرهای ماه رمضان, دسرهای ماه رمضان کشورهای مختلف


Chebakia : این دسر مخصوص کشور مراکش است و کنجد یکی از اجزای اصلی آنهاست.

 

آشنایی با دسرهای ماه رمضان, دسرهای ماه رمضان کشورهای مختلف


Basbousa : این دسر ساخته شده از آرد سمولینا و آغشته به شربت می باشد.

 

آشنایی با دسرهای ماه رمضان, دسرهای ماه رمضان کشورهای مختلف


Luqaimat : کوفته های بسیار کوچکی شبیه به دونات هستند که در مرحله انتهایی آغشته به شربت شیرینی می شوند.

 

آشنایی با دسرهای ماه رمضان, دسرهای ماه رمضان کشورهای مختلف


منبع : seemorgh.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه