سس‌ فرانسوی با استفاده از نشاسته یا آرد که در کره تفت داده شده غلیظ می‌شود و شامل امولسیون ناپایدار روغن، سرکه و چند ادویه است که گاهی برای پایداری امولسیون به آن پکتین یا صمغ‌های گیاهی نیز می‌افزایند. سس فرانسوی با طعمی خوش و معطر، نمادی از یک غذای فرانسوی با ترکیبی از گیاهان سبز و مخلوط رب گوجه فرنگیست. این سس هیجان‌انگیز همراه سالاد و غذاهای سرد به عنوان چاشنی انواع استیک، مرغ و انواع غذاهای گوشتی استفاده می‌شود. سس فرانسویبهروز، تولید کنندهانواع سس فرانسوی. طرز تهیه سس فرانسوی:. نخود را ...

سس فرانسوی



سس‌ فرانسوی با استفاده از نشاسته یا آرد که در کره تفت داده شده غلیظ می‌شود و شامل امولسیون ناپایدار روغن، سرکه و چند ادویه است که گاهی برای پایداری امولسیون به آن پکتین یا صمغ‌های گیاهی نیز می‌افزایند.


سس فرانسوی با طعمی خوش و معطر، نمادی از یک غذای فرانسوی با ترکیبی از گیاهان سبز و مخلوط رب گوجه فرنگیست.


این سس هیجان‌انگیز همراه سالاد و غذاهای سرد به عنوان چاشنی انواع استیک، مرغ و انواع غذاهای گوشتی استفاده می‌شود.

 

سس فرانسوی,طرز تهیه سس فرانسوی,ترکیبات سس فرانسوی

 سس فرانسویبهروز، تولید کنندهانواع سس فرانسوی


طرز تهیه سس فرانسوی:
نخود را مثل همیشه از یک شب قبل خیس کرده، آب آن را چندین بار عوض کنید و سپس بپزید. نخودهای پخته شده را به همراه بقیه ی مواد در مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید تا سس یکنواختی به دست آید.


این سس به دلیل زرشکی که دارد خوشرنگ بوده و بر روی یک سالاد فصل مخصوص (کاهو، هویج رنده شده، ذرت و کمی گردو) بسیار خوشمزه خواهد بود.

نوشته شده توسط کارشناس دستور آشپزیِ سایت آشپزی ایرانین شف

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه