طرز تهیه ساطری پلو؛ غذای محلی خراسان. این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است. مواد لازم برای ساطری پلو :. برنج. ۳. ۵ پیمانه. هویج. ۳۰۰ گرم. گوشت چرخ کرده. ۲۰۰ گرم. پیاز متوسط. ۱ عدد. کشمش پلویی. ۱ پیمانه. زعفران آب کرده. ۱ پیمانه. روغن. به مقدار لازم. طرز تهیه ساطری پلو :. ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده ایم، آبکشی کرده و کنار می گذاریم. سپس هویج ها را خلالی خرد کرده و تفت می‌‌دهیم. گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه ه ...

طرز تهیه ساطری پلو



 

درست کردن ساطری پلو,مواد لازم برای پخت ساطری پلو

طرز تهیه ساطری پلو؛ غذای محلی خراسان

 

این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است.

 

مواد لازم برای ساطری پلو :

برنج  ۳.۵ پیمانه 
 هویج ۳۰۰ گرم 
 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم 
 پیاز متوسط ۱ عدد 
کشمش پلویی ۱ پیمانه
زعفران آب کرده ۱ پیمانه
روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه ساطری پلو :

ابتدا برنج را كه از قبل خیس كرده ایم، آبكشی كرده و كنار می گذاریم. سپس هویج ها را خلالی خرد كرده و تفت می‌‌دهیم. گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شكل كوفته ریزه های كوچک درست كرده و سرخشان می كنیم.

آنگاه كشمش های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط كرده. (البته اگر خواستیم مقداری از هر کدام از مواد را کنار بگذاریم برای تزئین غذا.)

 

و نیمی از زعفران آب كرده را به آن اضافه می كنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر كمی از برنج آبكشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می ریزیم، این كار را لایه لایه تكرار می كنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می گذاریم برنج دم بكشد. در مرحله آخر‌، هنگامی كه برنج دم كشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می كشیم.

 

منبع : sarashpazpapion.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه