طرز تهیه قليه ميگو

طرز تهیه قلیه میگو


تهیه قليه ميگو, درست کردن قليه ميگو


محلی : خطه جنوب 
آماده سازی : 60 دقیقه 
پخت : 45 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه قلیه میگو :

 میگو  600 گرم
گشنیز خرد شده 400 گرم
شنبلیله خرد شده 50 گرم
 سیر خرد شده 5 عدد
پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان )
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
ابتدا پیاز را سرخ کرده سپس سیر، ادویه و زردچوبه را نیز اضافه میکنیم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ میکنیم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و میگذاریم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چیده شود.

نمک را همیشه بعد از تمر هندى به قلیه اضافه کنید چون بعضى از تمر ها خودشون با نمکند من میگو را جدا با پیاز و سیر و ادویه سرخ میکنم و بعد به مواد سبزى اضافه و میگذاریم با حرارت کم پخته شود و جا بیفتد.

 

منبع : beryooni.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه