این دسر، خیلى خوشمزه و لطیف است و ارزش درست کردن را دارد. مواد لازم برای پاناکوتای خرما :. خرما. 17 عدد. شیر. 300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه). عسل. 2 قاشق سوپخوری. پودر کاکائو. 2 قاشق سوپخوری. شکلات تلخ خرد کرده. 70 گرم. خامه صبحانه. 200 گرم. پودر ژلاتین. 1 قاشق سوپخوری. وانیلین. یک چهارم قاشق چایخوری. خامه فرم گرفته برای تزئین. به میزان لازم. مراحل تهیه پاناکوتای خرما :. هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کن ...

طرز تهیه پاناکوتای خرما



 

مراحل تهیه پاناکوتای خرما,طرز تهیه پاناکوتای خرما

طرز تهیه پاناکوتای خرما

 

این دسر، خيلى خوشمزه و لطيف است و ارزش درست کردن را دارد.

 

مواد لازم برای پاناکوتای خرما :

 خرما 17 عدد 
 شیر  300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
عسل  2 قاشق سوپخوری 
پودر کاکائو  2 قاشق سوپخوری 
شکلات تلخ خرد کرده 70 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

 

مراحل تهیه پاناکوتای خرما : 

هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

 

آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

 

حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.

 

اینک پاناکوتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی لیتر بریزید و دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید. 

 

منبع : shooroshirin.ir

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه